top of page

Doe Ikebana

Elke ikebana-reis is uniek, net zoals de mensen die het volgen. We bieden daarom een reeks producten en diensten aan die jou bij elke stap van je avontuur kunnen ondersteunen..

Book Inspiring Ikebana

BOEKEN 

Begin aan je ikebana-reis met de prachtig geïllustreerde boeken van Ilse Beunen. Gedetailleerde stap-voor-stap foto's leiden je door elke fase van het creatieve proces, waardoor het voor beginners eenvoudig is om aan de slag te gaan.

 

Het eerste boek, 'Exploring Ikebana', legt de basis, terwijl het vervolg, 'Inspiring Ikebana', je motiveert om elke schikking te personaliseren en zo je creatieve bekwaamheid te vergroten.


 

Bezoek onze Boekenwinkel

VIDEOS 

Ervaar de kunst van ikebana via Ilse's boeiende videokanaal. Op abonnee basis biedt ze regelmatig instructievideo's aan die ontworpen zijn om zowel beginners als doorgewinterde beoefenaars te ondersteunen.

Als student kun je je technieken verfijnen en als docent kun je inspiratie opdoen voor je lessen uit onze collectie van meer dan 500 video's. 

Klik hier om onze gratis video's te bekijken. Om toegang te krijgen tot de exclusieve video's met abonnement, klik je op een video en volg je de instructies om je aan te melden.

Ontdek de Video's

Video low res.jpg
Spring in Yellow.jpg

PERSOONLIJKE LESSEN | SOGETSU LEERPLAN

Ons Sogetsu curriculum, geleid door Ilse, is zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden in het beheersen van de esthetiek en technieken van ikebana. We raden deze cursus ten zeerste aan voor diegenen die klaar zijn om de sprong te wagen en de toewijding hebben om dieper in de materie te duiken.  

De lessen in ons atelier vinden plaats op woensdag en sommige weekends en je kan starten wanneer het jou uitkomt. 

Start Je Ikebana Reis

ONLINE  LESSEN | SOGETSU LEERPLAN 

Ilse's online Sogetsu lessen hebben dezelfde vooraf bepaalde structuur als onze persoonlijke sessies en begeleiden je in ikebana esthetiek en technieken door middel van gestructureerde schikkingen. 

 

Ilse maakt gebruik van haar uitgebreide ervaring met online lesgeven om een verrijkende mix te creëren van stap-voor-stap uitleg, live demonstraties op Zoom, kritieksessies en opnames.

Start Je Ikebana Reis

Zoom Classes With a Student
Inspired by nature - Cascade

ZOOM WORKSHOPS

 

Onze maandelijkse Zoom workshops, ontworpen voor Ikebana liefhebbers van alle niveaus en scholen, hebben een unieke tweedelige structuur. De eerste sessie is een interactieve demonstratie, die wordt opgenomen en kan worden bekeken op ons lesplatform.

Na de demonstratie heb je een week de tijd om je schikking te maken en kun je updates posten op ons platform om waardevolle feedback te ontvangen. Een week later komen we weer samen in een commentaarsessie om ieders werk te bespreken en te waarderen. Deze mix van actief leren, oefenen en beoordelen maakt deze workshops tot een rijke ervaring.

Boek Je Spot

SOGETSU INTERNATIONAL TEACHERS' CLASSES  

Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor docenten die verder willen komen in hun Sogetsu Teachers ranking. Als je een actieve leraar bent die verder wil gaan in zijn of haar opleiding of van plan is terug te keren naar het onderwijs, dan zijn deze lessen speciaal voor jou. 

 

Meer informatie

Freestyle ikebana arrangement 8.jpg
bottom of page