top of page

Zoom Klassen

Variation 6 Horizontal Nageire

De Sogetsu School biedt een duidelijk omlijnd curriculum waarin je de bijzonderheden van Ikebana kunt leren - esthetiek, technieken en unieke schikkingen.

 

Het curriculum bestaat uit vijf modules, waarbij de eerste vier zich richten op de basis met telkens 20 lessen. De laatste module voor docentcertificering omvat 30 lessen.  Het duurt ongeveer 2,5 jaar om dit programma te voltooien.

Na het voltooien van elke module kun je een officieel certificaat van de Sogetsu School behalen, waarmee je de weg naar lesgeven voor jezelf vrijmaakt.

ONLINE

Ilse's online Sogetsu-curriculumlessen hebben dezelfde vooraf bepaalde structuur als de persoonlijke sessies en begeleiden je door middel van gestructureerde schikkingen in de ikebana-esthetiek en -technieken. 

Ilse maakt gebruik van haar uitgebreide ervaring met online lesgeven en maakt zo een verrijkende mix van stap-voor-stap uitleg, live demonstraties op Zoom, kritieksessies en opnames. Elke student krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding met slechts zes deelnemers per les.

We raden deze online lessen aan als je klaar bent om aan deze boeiende reis te beginnen en er dieper in wilt duiken. De lessen beginnen op vooraf vastgestelde data met een verwachte wekelijkse deelname.

Elke les duurt ongeveer 90 minuten.  De lessen worden verkocht in sets van 10.

Als je op de hoogte wilt blijven van toekomstige Zoom-lessen, vul dan dit formulier in.

Bedankt voor het insturen!

bottom of page